Resultaten voor ecole

ecole
École Wikipedia.
De plaats maakt deel uit van het arrondissement Chambéry. 4 Externe links. De oppervlakte van École bedraagt 311, km, de bevolkingsdichtheid is 77, inwoners per km. De onderstaande kaart toont de ligging van École met de belangrijkste infrastructuur en aangrenzende gemeenten.
hogedruk
École Wikipedia.
École river, a tributary of the Seine flowing in région Île-de-France. École, Savoie, a French commune. École-Valentin, a French commune in the Doubs département. Grandes écoles, higher education establishments in France. Ecole may refer to.: Ecole Software, a Japanese video-games developer/publisher.
Bamboe Vouwgordijnen
école vertaling Frans Nederlands.
Vertaling van école. école v la zn. C'est' notre école. Dat is onze school. Où est ton école? Waar is je school? école v la zn. C'est' mon école. Dat is mijn school. Notre école a brûlé. Onze school is afgebrand.
wasmachine
école Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: école DE école EN école ES. Definities in het Frans: Ecole 2x. Vertalingen école FRNL. 1 établissement d'enseignement' school.
petit bateau ondergoed
École maternelle in het Nederlands vertaald uit het Frans.
Home Woordenboeken Frans/Nederlands Vertaal école maternelle. Vertaal école maternelle van Frans naar Nederlands. Frans naar Nederlands: Meer gegevens. école maternelle kleuterschool. Uitgebreide vertaling voor école maternelle Frans in het Nederlands. kleuterschool de zelfstandig naamwoord. Vertaal Matrix voor école maternelle.: Wiktionary: école maternelle.
relatiegeschenken bedrukken
école WikiWoordenboek.
Ga naar: navigatie, zoeken. Geluid: école hulp, bestand. zonder lidwoord met lidwoord zonder lidwoord met lidwoord. Overgenomen van" https//nl.wiktionary.org/w/index.phptitleécoleoldid3459496.: Woorden in het Frans. Woorden in het Frans van lengte 5. Woorden in het Frans met audioweergave. Woorden in het Frans met IPA-weergave.
driewiel scootmobiel
ecole Vertaling Frans-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: ecole DE ecole EN ecole ES. Definities in het Frans: Ecole 2x. Zie ook: école. Vertalingen ecole FRNL.
École definitie Encyclo.
École is een gemeente in het Franse departement Savoie regio Rhône-Alpes en telt 238 inwoners 1999. De plaats maakt deel uit van het arrondissement Chambéry. Geografie De oppervlakte van École bedraagt 311, km, de bevolkingsdichtheid is 77, inwoners per km.

Contacteer ons