Zoeken naar coaching

coaching
Hoogendijk Coaching en Opleiding voor bezieling in leven, werk en relatiesHoogendijk Coaching en Opleiding.
Wanneer mensen bewegen op de platen kan transformatie plaatsvinden op lichamelijk, energetisch, emotioneel en mentaal niveau tegelijk. Adriaan Hoogendijk over de opleiding tot Bezielingscoach. Adriaan Hoogendijk vertelt wat de opleiding tot bezielingscoach zo bijzonder maakt en wat de verdieping voor een coach kan betekenen.
Coaching Opleiding: Co-Active Fundamentals Schouten Nelissen.
Co-Active Coaching Fundamentals CTI. Het heeft mijn leven veranderd.' Su Mee over Co-Active Coaching Quote. Ontdek de kracht van coaching. Co-Active Coaching Intermediate CTI. Ontwikkel jezelf tot professioneel coach ICF geaccrediteerd ACTP. ORSC Fundamentals CRR Global. Organizational Relationship Systems Coaching.
Introductietraining Coaching Windesheim.
Cursist aan het woord. Op woensdag 22 mei 2019 is er weer een open avond. Gratis proefles Coaching. Wil jij je coachende vaardigheden ontwikkelen of ontdekken of coaching iets voor je is? Meld je aan voor de gratis proefles Coaching.
Cursus Coaching bachelorcursus Hogeschool Utrecht Hogeschool Utrecht.
Tijdens de cursus Coaching leer je hoe je dit leren kunt begeleiden. De cursus is voor iedereen die een coachende rol vervult: als leidinggevende, mentor, collega of adviseur. De cursus Coaching gaat over het bewust inzetten en verder ontwikkelen van jouw kwaliteiten als coach.
Coaching met Perspectief: jobcoaching en burnout coaching.
Je kunt hierbij denken aan een re-integratie coach, job coach en burnout coach. Coaching kan op zichzelf worden ingezet, maar ook als onderdeel van een training of een programma. De Bedrijfspsychologisch Consultant BPC wordt ingezet op diverse niveaus in de organisatie.:
Lemelerberg.
School voor Coaching Utrecht Opleiding in Coaching en Teamcoaching.
Dagleergang Coaching voor Professionals Het fundament voor jouw vakmanschap als coach. Training Coachtechnieken 1-op-1-dagopleiding Effectiever communiceren door reflectie. Workshop De Onderstroom in Organisaties Herkennen Jobbeke de Jong Interveniëren met impact via Systeemdenken en Systemisch Kijken. Workshop De Vraag op het Antwoord Ontdekken Systeemtheoretische Interventies in Conflictbegeleiding en Coaching.
Coaching Utrecht MindConsult.
Het temmen van onze eigen geest en daarmee het verhogen van de kwaliteit van bewustzijn door alerte aandacht te trainen brengt praktische voordelen voor individuen en teams. De aanleiding voor coaching is doorgaans dat je in aanraking komt met chronische omstandigheid in je persoonlijke of professionele ontwikkeling.

Contacteer ons