Resultaten voor sport

sport
Nieuws en sportoverzicht RTV Utrecht. RTV Utrecht Nieuws en sportoverzicht voor provincie en stad Utrecht.
Het Dutch Open in Amersfoort is voor tennisser Thiemo de Bakker beperkt gebleven tot ée. di 16 jul 2019, 1415: uur. Spakenburg moet Nijholt uit het hoofd zetten. De mogelijke overgang van Gianluca Nijholt naar Spakenburg is van de baan.
Sport Omroep Brabant.
z 12 km. TOP Oss doet goede zaken voor play-offs, Helmond Sport wint derby met FC Eindhoven. 22 april 2019, 1552: uur. Negatieve primeur voor hockeysters Den Bosch na nieuwe Europese nederlaag. De hockeysters van Den Bosch zijn er maandag niet in geslaagd als derde te eindigen tijdens de EHCC, het Europacup-toernooi voor vrouwenteams.
Sport Wikipedia.
Zie voor de geschiedenis van de afzonderlijke sporten het artikel over de betreffende sport. Het verschijnsel sport is reeds bekend uit de klassieke oudheid, de Grieken organiseerden al de Olympische Spelen. het woord sport komt van het Oudfranse desport vermaak, recreatie, een afleiding van het werkwoord se desporter, afleiden, spelen, zich vermaken.
Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Rijksoverheid.nl.
Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport wil dat mensen erop kunnen vertrouwen dat de zorg goed, betaalbaar en beschikbaar is en blijft. Om dat te bereiken, maakt het ministerie afspraken met zorgverleners om de zorg dichterbij huis te bieden als het kan en zetten we in op preventie.
Sport De Limburger.
Video: Doelpunt Maastrichtenaar Bryan Smeets gaat wereld over. Charlie was een racer; ik zal de twinkeling in zijn ogen nooit vergeten. Max Verstappen pakt P4 in kwalificatie GP van Australië, pole voor Lewis Hamilton. Stevens laat zich zelfs door dringend doktersadvies niet van zijn passie weerhouden.
Heerhugowaard Sport Heerhugowaard Sport.
Een bruisende ontmoetingsplek voor alle leeftijden. Het team van Sport Bewegen brengt iedereen in beweging! Kies een van de vele activiteiten en schrijf je direct in. Heerhugowaard Sport brengt je in beweging! Het laatste nieuws van Heerhugowaard Sport. 21 februari 2019.
Sport in Tilburg Zwemmen, Schaatsen, Buitensport.
Wij maken gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt. Lees meer over cookies. Ik begrijp het. Sport in Tilburg. Zwemmen in Tilburg. Zomersluiting Drieburcht en Reeshof. Nieuwe cursus zeemeerminzwemmen. Bedrijf in Beweging: BDO.
Juventus Sampdoria Video's' Ziggo Sport.
zondag 2 december. Over Ziggo Sport. Download de Ziggo Sport App. Ziggo Sport ook op je tablet en smartphone! Volg Ziggo Sport. Laatste nieuws, leukste videos en rubrieken. Blijf op de hoogte. Schrijf je in voor de Ziggo Sport nieuwsbrief.

Contacteer ons