Zoeken naar life coaching nederland

life coaching nederland
Home JB Lifecoaching.
Ben je op zoek naar een andere baan maar weet je niet wat je wilt? Dan is loopbaancoaching wat voor jou. Zoek je een mediator op het gebied van echtscheiding, arbeidsconflict of een zakelijk conflict neem gerust contact met me op.
PATTY HARPENAU Home.
Patty Harpenau is Founder van The Life Foundation en CEO/partner bij Pontes Coaching Academy. Ze leidt met veel passie trainers en coaches op, geeft haar workshops graag op de warme en gezellige locatie van The Life Foundation en is een gepassioneerd coach en levensleraar.
TROUW AAN JEZELF life coaching 100% Jezelf zijn Life coaching Haarlem e.o.
Op mijn zestiende ben ik naar een internaat in Nederland gegaan. Bewust zijn lijkt van jongs af aan de rode draad in mijn leven. Een logische stap was om Psychologie te gaan studeren. TROUW AAN JEZELF life coaching. Na diverse omzwervingen kon ik vanaf 2007 écht gehoor geven aan wat mij fascineert namelijk mensen en hun zielenroerselen. Ik ben toen als psycholoog life coach gestart met de praktijk, TROUW AAN JEZELF life coaching.
Coaching Power2Improve.
Ook kun je kiezen voor Personalized Training en Practical Coaching: een individueel leertraject in groepsverband. Verblijf of woon je buiten Nederland? We coachen je graag via Skype. Als je dat wilt, nemen we het gesprek op op video. Zodat je later nog eens kunt kijken, luisteren en reflecteren. Waar en wanneer het jou uitkomt. Wil jij leren hoe de kracht van enthousiasme kan helpen om zowel persoonlijke als organisatie-veranderingen te versnellen en te verstevigen? Hoe je samen met je teamgenoten op een leuke en effectieve manier van moeten naar willen en kunnen gaat? Kies dan voor onze speciaal voor dit doel ontwikkelde enthousiasme coaching. Graag willen we nog meer, nog niet ontdekte, échte talenten helpen. Ben je een talentvolle, ambitieuze professional en heb je een beperkt budget? Kijk dan eens naar ons Excelerate your Talent Program. Voor talentvolle, ambitieuze studenten die zich al tijdens hun studie willen voorbereiden op een top-carrière is er Talents4Business. Wij werken vanuit de principes van life coaching, vitaliteitscoaching en waarderend coachen.
Jomare Life Coaching, Bedrijfscoaching Kindercoaching.
Home Coaching Life Coaching Bedrijfscoaching Trainingen Kinder Coaching Workshops Lezingen Werkwijze Over Joke Blog Contact. Life Coach, Kindercoach, Business Coach. Jomare Coaching Training. Leer jezelf beter kennen maak nieuwe keuzes! Jomare Coaching Joke Verhoef. Life Coach, Bedrijfscoach, Kindercoach Trainer. Personal Life Coaching.
Co-Efficiënt Management Consulting / Bureau voor Prestatieverbetering.
CTI is de enige coaching opleiding in Nederland die is geaccrediteerd door de International Coach Federation ICF. In Nederland wordt de studie Co-Active Coaching aangeboden door het gerenommeerde trainingsbureau Schouten Nelissen. zie: Voorbeelden uit de praktijk: Co-actief coachen, vanuit je intuïtie.
Coaching Nederland.
De website coaching.nl is ontwikkeld door Impr0ve-IT voor Coaching Nederland; een gedreven team van professionals dat organisaties en medewerkers helpt zakelijk, professioneel en persoonlijk te groeien. Tel: 31 020-5112210. Aansluiten als coach of expert. Learning in Action. Het Coaching Abonnement.
Academie voor Holistisch Coachen.
Coachopleiding Liefdevol Leven. Holistic Life Coaching. Artikelen van Docenten. Coaches in de praktijk. Academie voor Holistisch Coachen. Sinds 2007 hét instituut voor opleidingen en trainingen op het gebied van Holistisch Coachen. In deze 2-jarige geaccrediteerde coachingsopleiding leer je mensen begeleiden naar een gezonde leefstijl en meer innerlijk welbevinden, waarna je als zelfstandig leefstijlcoach aan de slag kunt gaan.

Contacteer ons