Op zoek naar coaching leren?

coaching leren

Coaching en Leren biedt diverse trainingen aan op gebied van leren. Zelf ben ik enorm gek op RekenenBewegen. Heerlijk buiten in het park spelen, plezier maken éntafels leren! H elemaal nieuw en helemaal hip is de spellingclub. Ga samen met leeftijdsgenoten de strijdt aan tegen spelfouten.
Coaching in en als Beroep.
Zul je een Michelin ster krijgen als je net hebt leren koken? Kun je al goede gerechten maken en zo bijdragen aan het geluk en welzijn van anderen? Coaching in en als beroep is de eerste stap in je reis als coach, maar wel een stap die je klaar stoomt om de eerste ervaringen op te doen.
Coaching gaat over leren, over jezelf verder ontwikkelen De Kiem Coaching.
Inzicht verkrijgen in je eigen emoties, handelen en denken en leren hoe deze zelf positief te beïnvloeden. Leren hoe je jezelf corrigeert, hoe je wensen realiseert, innerlijke conflicten en problemen oplost of beweging brengt in vastgelopen situaties. Je zult ongewenste patronen doorbreken en meer kanten van jezelf ontdekken en ontwikkelen. Coaching helpt je jouw eigen oplossing te vinden voor jouw probleem.
Coaching om meer uit je leven te halen en te leren genieten.
De gecoachte of coachee leert, de coach ondersteunt en begeleidt dit leerproces. Doel van de coaching is het vergroten van de persoonlijke effectiviteit van de gecoachte. Bij coaching van groepen zoekt de coach naar collectieve patronen in gedrag en denken in de groep.
Coachen.
Coachen houdt in dat je een medewerker, collega of team coachee of coachees helpt werkgerelateerde doelen te verwezenlijken en zich verder helpt te ontwikkelen. Als coach help je de ander leren. Niet door te onderwijzen, maar door te inspireren en te ondersteunen. Hierdoor ben je in staat het zelfreflecterende en zelfsturende vermogen van de coachees optimaal te stimuleren. Coachen kan in verschillende situaties wenselijk zijn.: Vergroten van zelfkennis en zelfvertrouwen. Wanneer een medewerker zichzelf beter leert kennen en weet wat zijn zwakke en sterke punten zijn, kan hij zelfbewuster zijn werkzaamheden verrichten. Aanleren of aanscherpen van vaardigheden, bijvoorbeeld delegeren van taken, voeren van slechtnieuwsgesprekken of geven van presentaties. Structuur brengen in nieuwe verantwoordelijkheden, bijvoorbeeld het wegwijs raken in een nieuwe functie met nieuwe taken en verantwoordelijkheden: waar begin je? hoe stel je prioriteiten? Wanneer iemand behoefte heeft aan een klankbord, omdat hij een solistische functie heeft of zich op eenzame hoogte bevindt. Wanneer niet coachen? Soms is het beter om van coachen af te zien omdat het niet nuttig of niet wenselijk is. Coaching heeft bijvoorbeeld geen zin wanneer de coachee in spe totaal niet gemotiveerd is.
Basisopleiding Paardencoaching Caprilli Coaching Training.
Ga je leren hoe je de begeleiding kunt aanpassen op kinderen, volwassenen en groepen. Ga je leren hoe je de begeleiding kunt aanpassen op mensen met een geestelijke of lichamelijke beperking. Ga je leren hoe je zelf communiceert met anderen en hoe je dit kunt verfijnen.
Training Ik leer leren Kleurig Coaching: kindercoach in Breda. Ook huiswerkbegeleiding en training Ik leer leren.
Alle onderdelen van leren komen aan bod in de training.: Plannen en organiseren van huiswerk, taakopdrachten en vrije tijd. Leerstijl: wat is je talent en hoe zet je dit goed in? Leerstrategie: wat is een slimme aanpak voor maakwerk, leerwerk en rekenwerk? Faalangst: hoe ga je om met stress en spanning? Concentratie: hoe houd je je hoofd erbij en hoe houd je dat vol? Motivatie: wat doe je met geen zin en saaie lessen? Evalueren: hoe pak je schoolse zaken aan en hoe kan dat beter? en natuurlijk krijg je veel tips, testjes en oefeningen. Duur van de training. 5 lessen van anderhalf uur in groepsvorm. De training kan ook individueel gevolgd worden. Klik hier voor de tarieven voor de training in groepsvorm of individueel. Verdere informatie kan je vinden op www.ikleerleren.nl. Kleurig Coaching KVK: 50231677.
Welkom Leren is Zijn.
Omdat ik je met heel veel plezier de nieuwe activiteiten aankondig die ik in het prachtige natuurgebied vlakbij Malaga geef: Heerlijke ontspannen Yogaweken, om echt even goed te tanken en bij te komen, gewoon helemaal voor jezelf dus en daarnaast de weken voor coaches om zich zo te verdiepen en te verfijnen dat ze zich mastercoach Leren is Zijn mogen en kunnen noemen.

Contacteer ons