Resultaten voor coaching in de zorg

coaching in de zorg
Coaching aan huis.
Personen met een visuele beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Coaching aan huis. Coaching over het internet. Coaching via chat. Coaching via e-mail. Coaching via skype. Coaching via telefoon gsm. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging. In de coachingspraktijk.
Overzicht opleidingen Gezondheid en Welzijn Windesheim.
Cursus / Module. Ervaringsdeskundigheid bij professionele zorg en dienstverleners. Cursus / Module. 6 maanden-1 jaar. 6 maanden-1 jaar. Cursus / Module. 6 maanden-1 jaar. Hbo erkende Basiscursus Coaching voor de Kinderopvang. Cursus / Module. 6 maanden-1 jaar. Intervisiebegeleiding in Gezondheid en Welzijn.
google SEO

Klik op een icoon om naar mijn profiel te gaan. Hier kun je je inschrijven voor mijn maandelijkse Inspiratie-mail. Leave this field empty if you're' human.: Bekijk het interview met Paula de Loor. Logo en info. Coaching met Zorg Werk is je talent in actie.
incassobureau inschakelen kosten
Zorginstellingen Annelies Teisman Coaching Counselling Training. Wilt u iets veranderen in uw zorginstelling?
De balans tussen geven en ontvangen staat dan ook voor professionals binnen de zorginstellingen regelmatig onder druk. De trainingen en/of coaching die ik geef in zorginstellingen zijn doelgericht en meestal in korte trajecten. Bewustwording van je eigen gedragspatronen en die van de ander.
VPN
Training en coaching Zorg van de Zaak Netwerk.
Zowel leidinggevenden als werknemers kunnen coaching van deskundigen van Zorg van de Zaak krijgen over hun werkgerelateerde vraagstukken. Dat kan ook in de vorm van supervisie of intervisie voor groepen, afhankelijk van het vraagstuk. Verder biedt Zorg van de Zaak een interactief programma waarin werknemers op een speelse manier leren om inzetbaar te zijn en blijven.
Cursus intercollegiale coaching in de zorg Medilex.nl.
Cursus Intercollegiaal coachen zorg. Het leren coachen van gelijkwaardige collega's' 25 PE punten. Programma en data. Locatie / route. Leren op de werkvloer vindt voor een groot deel plaats door middel van interacties met collega's. Met behulp van intercollegiaal coachen kunt u uw collega's' stimuleren van elkaars deskundigheid en ervaring te leren. Maar hoe pakt u dit effectief aan? Welke coachingstechieken zet u in?
Coach Gezondheidszorg Welzijn vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Verzorgingsmedewerker ben jijIn: het bezit van een diploma Helpende Zorg en Welzijn Heb jij hart voor de zorg, beschik jij over een mbo-2 diploma zorg en welzijn gaan als Helpende ben je in het bezit van het diploma Helpende Zorg en Welzijn hebben minimaal één ding gemeen: jullie interesse en inzet voor zorg en welzijn.
Persoonlijke coaching Zorg voor Leren.
Als een medewerker tegen de grenzen van zijn of haar eigen kunnen aanloopt of als een medewerker niet lekker in zijn of haar vel zit, kan persoonlijke coaching een oplossing bieden. Persoonlijke coaching helpt medewerkers meer inzicht te krijgen in hun eigen gedrag en om te bepalen of bepaald gedrag in een situatie wel of niet effectief is. Persoonlijke coaching door Zorg voor leren.
In voor zorg-coaches In voor zorg!
Voor deze overlegmomenten zijn onderstaande documenten beschikbaar. Deze documenten moeten uiterlijk 15, week van te voren door de coach aangeleverd worden bij de tranchemanager in cc naar de ondersteuning. Gebruik hiervoor onderstaande documenten en bekijk ook de communicatiepagina van In voor zorg!

Contacteer ons