Meer resultaten voor coaching in de zorg

coaching in de zorg
Hoe werkt coaching?
Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Coaching aan huis. Coaching over het internet. Coaching via chat. Coaching via e-mail. Coaching via skype. Coaching via telefoon gsm. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging.
HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding NCOI Opleidingen en Trainingen.
Maatwerk en Incompany. Maatwerk in de zorg. Maatwerk voor gemeenten en waterschappen. Magazine Leven lang leren. 035 640 0411. Wilt u voor of na de zomer starten met deze opleiding? Iedere zomer actualiseren wij het oplieidingsaanbod. Het studieprogramma kan bijvoorbeeld herzien worden. Hieronder kunt u met behulp van de knop aangeven of u de opleidingsvariant van voor of na de zomer wilt bekijken. Start voor de zomer. HBO Intervisie, Supervisie, Coaching en Werkbegeleiding.
single coaching
Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn.
Holland Opleidingen Groep verzorgt de 5 maanden durende opleiding Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn zowel in avond als in dagopleiding. De avondopleiding is van 19.00 tot 22.00 uur en omvat 10 lessen. De dagopleiding is van 10.00 tot 16.00 uur en omvat 5 lessen.
coach dating
Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn Toolshero.
Praktijksituaties en voorbeelden. De opleiding Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn biedt u de mogelijkheid om het diploma te behalen.: Basisopleiding Coaching in Zorg en Welzijn. Tijdens de opleiding schrijft u een Verbeterplan Praktijk Case Hieruit moet duidelijk naar voren komen dat u de behandelde onderwerpen beheerst.
personal coach
Training en coaching Zorg van de Zaak Netwerk.
Zowel leidinggevenden als werknemers kunnen coaching van deskundigen van Zorg van de Zaak krijgen over hun werkgerelateerde vraagstukken. Dat kan ook in de vorm van supervisie of intervisie voor groepen, afhankelijk van het vraagstuk. Verder biedt Zorg van de Zaak een interactief programma waarin werknemers op een speelse manier leren om inzetbaar te zijn en blijven.
Zorginstellingen Annelies Teisman Coaching Counselling Training. Wilt u iets veranderen in uw zorginstelling?
De balans tussen geven en ontvangen staat dan ook voor professionals binnen de zorginstellingen regelmatig onder druk. De trainingen en/of coaching die ik geef in zorginstellingen zijn doelgericht en meestal in korte trajecten. Bewustwording van je eigen gedragspatronen en die van de ander.
Coach Gezondheidszorg Welzijn vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Topbaan 29 dagen geleden geplaatst 32 36 uur WO Leerkracht Zorg en Welzijn. te hebbenLesbevoegdheid: PABO of lerarenopleiding Zorg Welzijn Dit doen we in de gezondheidszorg, in het onderwijs en binnen de overheid Aan jou de taak om het vak Zorg Welzijn te geven.
Coachen door intervisie met het MOED-model In voor zorg!
Deze aanpak is ontwikkeld door Els Groenendijk voor het In voor zorg traject van zorgorganisatie t Huis Op de Waard. Waar zij/haar staat, kunt u ook hij/zijn lezen en vice versa. Download MOED-model pdf. t Huis op de Waard is In voor zorg!
Cursus intercollegiale coaching in de zorg Medilex.nl.
Cursus Intercollegiaal coachen zorg. Het leren coachen van gelijkwaardige collega's' 25 PE punten. Programma en data. Locatie / route. Leren op de werkvloer vindt voor een groot deel plaats door middel van interacties met collega's. Met behulp van intercollegiaal coachen kunt u uw collega's' stimuleren van elkaars deskundigheid en ervaring te leren. Maar hoe pakt u dit effectief aan? Welke coachingstechieken zet u in?

Contacteer ons