Op zoek naar coaching in de zorg?

coaching in de zorg
Hoe werkt coaching?
Personen met een fysieke beperking. Personen met een verstandelijke beperking. Begeleiding in een bedrijf of vereniging. Coaching aan huis. Coaching over het internet. Coaching via chat. Coaching via e-mail. Coaching via skype. Coaching via telefoon gsm. Groepsbegeleiding in het bedrijf of vereniging.
Motiveren en coachen Zorg voor beter kennisplein VVT.
26-1 Symposium Samen Beslissen met kwetsbare mensen. 2-2 Werkconferentie 101 Vragen over de Wet Zorg en Dwang. 8-2 De binnenkant van eenzaamheid. 13-2 Minder onnodige registraties. 22-3 Conferentie Dementiezorg in de praktijk. 5-4 Congres Familieparticipatie in de ouderenzorg. 31-10 Verslagen congressen. meer foto's
single coaching
Kies op maat Coachen van medewerkers in zorg en welzijn voltijd.
Door de minor worden kennis en vaardigheden van de hulp en dienstverlener uitgebreid met specifieke coachvaardigheden. Uitgaande van de actuele ontwikkelingen in de verschillende beroepscontexten van zorg en welzijn en onderwijs, wordt in de minor gewerkt met nationale en internationale principes van coaching.
cursus persoonlijke effectiviteit
Werkbegeleiders in de zorg Coach of Beoordelaar.
Open/online trainingen en events. Advies Mens Organisatie. Coaching Mens Organisatie. Pensioen in Zicht. Over SBI Formaat. Netwerk en partners. Missie en visie. Morgen start vandaag. Huis van de Arbeidsverhoudingen. U bent hier. De werkbegeleider als coach. De werkbegeleider als coach.
makelaardij
Cursus intercollegiale coaching in de zorg Medilex.nl.
Vijfdaagse cursus diverse startdata. Cursus Intercollegiaal coachen zorg. Het leren coachen van gelijkwaardige collega's' 25 PE punten. Programma en data. Locatie / route. 90% van het leren gebeurt door interactie met collega's' en leren in de praktijk. Hoe kunt u optimaal leren van elkaars deskundigheid en ervaring?
design lamp led
Training en coaching Zorg van de Zaak Netwerk.
Zij leren hoe zij hun leidinggevende rol kunnen inzetten om ziekteverzuim te begeleiden en te beheersen. Zowel leidinggevenden als werknemers kunnen coaching van deskundigen van Zorg van de Zaak krijgen over hun werkgerelateerde vraagstukken. Dat kan ook in de vorm van supervisie of intervisie voor groepen, afhankelijk van het vraagstuk.
nlp coach
Professioneel coachen Post-Hbo opleiding Inholland Academy.
Procesbegeleider van zelfsturende Teams en bij het verdraaien van organisaties. Voor" mij is de kern van een zelfsturend team in zorg en welzijn: Verantwoordelijk zijn, in Verbinding met je omgeving en met Vertrouwen in elkaar" Teamcoach en Trainer in de zorg op het gebied van samenwerking, inclusie.
coaching organisatieontwikkeling gezondheidszorg coachen zorgmanagement personal coaching zorgpersoneel personeelsbeleid management coaching zorg persoonlijke ontwikkeling.
Coaching van personeel kan ook gezien worden als een ondersteunende methodiek bij de uitwerking van de visie van de organisatie op zorg, dienstverlening en personeelsbeleid. Leest u hiervoor ook het artikel: Ondersteuning management coaching: plan van aanpak invoering competentiemanagement in zorg.
Zorg, Welzijn Sport HAN.nl.
STERK-trainer in opleiding basis incompany Training. Stotteren, werken volgens de richtlijn Cursus. Taalstoornissen bij meertalige kinderen Cursus. Testleider PPMO Cursus. Urologie Continentie Stoma verpleegkundige UCS Opleiding. Verdieping Sportpsychologie en mentale training Training. Verpleegkundige Complementaire Zorg Opleiding. Visionaire regievoering over jezelf, de ander en processen binnen zorg en welzijn Cursus. Visitatie tot STERK-trainer Training. Voeding en diabetes basis Cursus. Voeding en nierziekten basis Cursus. Voedingstherapie bij diabetescomplicaties Cursus. Wmo consulent nieuwe stijl Opleiding. Woonconsulent en sociaal architect Opleiding. Zorgconsulent palliatieve zorg Cursus. Zoek uw opleiding, cursus of training op trefwoord. HAN.nl HAN Deeltijdstudies Vakgebieden Zorg. Kies een ander vakgebied. Life Sciences Chemie. Management, Organisatie Recht. Marketing, Sales Communicatie. Zorg, Welzijn Sport. Opleidingen Zorg, Welzijn Sport. Kies een richting. Coaching en begeleiding.

Contacteer ons