Meer resultaten voor coaching leidinggevenden

coaching leidinggevenden
Individuele coaching leidinggevenden: De Steven.
Coaching gericht op competentieontwikkeling leidinggevenden. Coaching gericht op competentieontwikkeling van leidinggevenden, managers, directeuren of ondernemers is maatwerk. Welke competenties wilt u ontwikkelen? Of welke competenties hebt u nodig in uw functie? Competenties voor leidinggevenden. Wilt u een overzicht van competenties voor leidinggevenden?
cursus leidinggeven
Opleiding Post HBO Inspirerend Leidinggeven en Coaching ISBW Opleidingen en Trainingen.
Als u uw managementkwaliteiten verder wilt professionaliseren, dan biedt ISBW daarvoor een praktisch programma. De opleiding Post HBO Inspirerend Leidinggeven en Coaching van Hogeschool ISBW wordt verzorgd door ervaren managementtrainers. U gaat concreet aan de slag met lesstof die direct is toegespitst op de praktijk.
coaching leidinggevenden
Training Coachend Leidinggeven.
De cursus is het meest nuttig voor ervaren leidinggevenden, die bereid zijn om hun ervaringen te delen met medecursisten. Van harte aanbevolen! De" kracht van de training is het persoonsgerichte." De training Coachend Leidinggeven heb ik met veel plezier gevolgd en met nog meer voldoening afgesloten.
cursus leidinggeven
Training Coachend leidinggeven Schouten Nelissen.
Tot tien tellen. Over observeren gesproken: goede leidinggevenden observeren niet alleen hun medewerkers, maar ook zichzelf. Voor mij leverde dat een aantal verbeterpunten op. In mijn eerste maanden als business unit manager kon je bijvoorbeeld zien dat ik accountmanager was geweest. Ik wilde snel duwen, snel stappen maken, snel verkopen! Als ik niet uitkeek, ging ik té snel en haakte mijn team af. Op advies van de trainster besloot ik voortaan eerst tot tien te tellen. Zo kan ik de rust in het team beter bewaren en bewaken. En ga er bovendien bewuster door werken. Ik kijk tevreden terug op de training Coachend leidinggeven. Deze heeft eraan bijgedragen dat ik als leidinggevende nu steviger in mijn schoenen sta. Ik ken mezelf beter en kan meer uit mijn team halen. Schrijf je in. Hiermee reserveer je twee weken een plaats. Twijfel je over de juiste opleiding? Schrijf je in. Ik sta nu steviger in mijn schoenen.' Maartje over de training Coachend leidinggeven Quote. Het fundament van leiderschap Essentials I. Benut je positie tussen management en medewerkers optimaal. Ontdek de kracht van coaching.
leidinggeven training
Paardencoaching voor leidinggevenden en managers juistinbalans.
De relatieve eenzame positie van een leidinggevende of manager, ondersteun ik door coaching on the job. De veranderingen die in de dynamische omgeving van vandaag steeds weer plaatsvinden en de daarmee vaak gepaard gaande weerstand van medewerkers, zorgen ervoor dat managers en leidinggevenden onder extra invloed van stressfactoren staan.
leidinggeven
coachend leidinggeven SchoolvoorCoaching coach opleidingen.
Coachen integreren in mijn functie. Persoonlijke groei via Coaching. Vakmanschap in Teamcoaching. ONTDEK DE STILLE KRACHT VAN HET VERSCHIL. Wat zeggen jouw medewerkers over jou als coachend leidinggevende? Wat zeggen jouw medewerkers over jou als coachend leidinggevende? Veel leidinggevenden denken dat ze hun medewerkers goed begeleiden en coachen.
cursus leidinggeven
Coachend leidinggeven coaching cursus.
Coaching voorziet in die behoefte. De leidinggevende als coach. Veel leidinggevenden nemen binnen de organisatie de rol van coach op zich. Kennis van de organisatie heeft grote voordelen. Je kunt als leidinggevende goed inschatten in welke cultuur en structuur de medewerker zich bevindt en je kent de core business van het bedrijf.
leidinggeven
Coaching van leidinggevenden Medicum Consult.
Coaching van leidinggevenden. Coaching van leidinggevenden. De direct leidinggevende is de spil in het re-integratieproces. Een rol die niet door elke leidinggevende even makkelijk ingevuld wordt. De bedrijfsarts coacht de leidinggevende hoe hij kan omgaan met de vakvreemde aspecten rond verzuim.
cursus leidinggeven

Contacteer ons