Resultaten voor coaching op het werk

coaching op het werk
Coachen naast je werk, waarom? de Baak.
Die opleiding is specifiek gericht op interne coaching. De Baak kende ik al via een andere training die ik had gevolgd. Welke vragen krijg je? Hoe kan ik privé en werk beter combineren, wat wil ik binnen MN, wat vind ik leuk aan mijn werk en wat minder, gebruik ik al mijn kwaliteiten, ik loop telkens tegen hetzelfde aan, hoe komt dat en vragen die bijvoorbeeld betrekking hebben op het presenteren van jezelf.
jobcoach
Individuele coaching rond werk Seagale.
Individuele coaching rond werk. Individuele coaching rond werk. In ons leven hebben we allemaal wel eens momenten dat we niet weten of we op het goede spoor zitten. Hierover praten kan lijn brengen in de problematiek en nieuwe handelingsperspectieven opleveren.
hsp
De Werkcoach.
Wil je werk dat echt past bij jouw talenten? In 5 stappen naar je droombaan! Een nieuw, inspirerend en uniek online loopbaanprogramma gecombineerd met persoonlijke coaching! Een gratis individueel gesprek waarin we ingaan op jouw specifieke loopbaanvraag! Gratis online loopbaan-workshop! Op maandagavond 9 april geef ik het webinar: 7 tips om je volgende loopbaanstap duidelijk te krijgen!
wandelstok opvouwbaar
Een coach op je werk VDAB.
Carine: Toen het management me de kans gaf om coaching te volgen, ben ik daar gretig op ingegaan. Er bestaan 101 boeken over coachend leidinggeven, en iedere dag lees je er wel iets over in een nieuwsbrief, maar het blijft toch allemaal erg theoretisch. Een eigen coach gaf me de kans om situaties waarmee ik als leidinggevende worstelde, voor te leggen en hierover rechtstreeks advies te vragen. Voor Marij lag het anders. Zij voelde zich al een tijdje minder goed op het werk en wou klaarheid over de reden waarom.
Tracker
Coachen.
Dit is ook van toepassing wanneer de coachee geen invloed op zijn probleem heeft. Immers, coaching houdt het ontwikkelen van kwaliteiten in. Wanneer de gecoachte daar niets mee kan op het werk, heeft het geen zin en vergroot het zelfs zijn machteloosheid.
Fluitend naar je werk Loopbaanbegeleiding Coaching Arnhem/Velp.
Fluitend naar je werk begeleidde al tientallen mensen succesvol naar meer werkplezier. Loopbaancoach Roland Leenaarts is geaccrediteerd door de Nederlandse Orde van Beroeps-coaches NOBCO en de European Mentoring Coaching Council EMCC op het niveau van Senior Practitioner Beroepscoach. Als je meer wilt weten hoe Roland je kan begeleiden naar meer plezier in je werk, bel hem gerust.
Coaching Career Live.
Coaching is een vakgebied. Coaching op het gebied van werkdruk, werkstress en werk privé balans is onze specialisatie in het vakgebied coaching. Dat professionele coaching werkt is evident en is aangetoond door tal van onderzoeken, waarin blijkt dat coaching vooral effect heeft op vaardigheden en prestaties, attitudes, welzijn, veerkracht en op het bereiken van doelen.
En daar is er weer eentje: een loopbaancoach NRC.
procent van de coachingsgesprekken gaat over het thema zelfontplooiing. De balans tussen werk en privé komt in 71 procent van de gesprekken aan de orde. Op de derde plaats staat samenwerken met collegas of functioneren in een team: 69 procent.

Contacteer ons