Resultaten voor coaching voor mij

coaching voor mij
Wat kan een jobcoach voor mij betekenen?
Directeur PCBO De Spreng vertelt over hoe een zeer gemotiveerde kandidaat van Quality Coaching onderdeel werd van zijn team. Het werken bij Bouwbedrijf Bouma geeft mij zelfvertrouwen. Quality Coaching heeft met de gemeente Smallingerland een samenwerkingsverban. Wat kunnen we voor je doen?
Coachen.
STAR staat voor: S ituatie, T aak, A ctie en R esultaat. Voorbeeld: je solliciteert naar een managementfunctie en de selecteur vraagt je om een voorbeeld van hoe je de coaching van iemand hebt aangepakt. Allereerst schets je de situatie wat speelde er: Ik geef leiding aan een team van vier ontwikkelaars van opleidingsmateriaal. Naast ons team zijn er nog drie andere ontwikkelteams met elk hun eigen doelgroep. Als ontwikkelaar verzamel je informatie bij experts en zet je dit om in hapklare brokken. Het werk kent deadlines waarvoor nieuw cursusmateriaal moet zijn opgeleverd. Een van de medewerkers van een ander team van ontwikkelaars een 40-jarige man kon niet goed omgaan met de stress die de deadlines met zich meebracht. Hij stelde zijn werk steeds uit tot het laatste moment waardoor hij bij het naderen van de deadline onder grote druk kwam te staan. Uiteindelijk haalde hij de deadlines wel, maar dit ging gepaard met enkele nachten doorwerken en veel stress. Zijn baas had hem als eens op een cursus timemanagement gestuurd, maar dat hielp niet. Daarna schets je je taken: Aan mij de taak om hem te helpen zijn uitstelgedrag te veranderen in meer effectiever gedrag.
Over Miriam Miriam Dijst Coaching.
Het geeft mij energie om mensen weer in verbinding met hun kracht en kwaliteiten te brengen, waardoor hun leven op een positieve manier wordt beïnvloed. Ik heb de opleiding Doelgericht Coachen bij De Ommezwaai in Castricum gevolgd een door het NOBCO beroepsorganisatie voor coaching erkende opleiding en daarnaast de volgende cursussen/trainingen.:
Coaching voor jou?
Coaching helpt je om je te laten reflecteren, nieuwe inzichten te krijgen, de balans op te maken, te ontwikkelen en mogelijk een nieuwe weg in te slaan. We nemen samen letterlijk de tijd om stil te staan bij vragen die voor jou belangrijk zijn. Wil je je persoonlijke en professionele ambities herontdekken? Vele klanten gingen je voor met positieve resultaten. Ik coach je op nieuwe opties voor.: Verander en verbetertrajecten. Verminderen van werk stress. Balans werk en privé. Zichtbaarheid binnen je organisatie. Vergroten van je zelfvertrouwen. Meer rust, plezier. en nog zo veel meer. Tijdens het coachtraject sta jij centraal en ben ik er voor jou. We focussen ons op jouw ontwikkelvraag. Maak gebruik van mijn kennis en levenservaring om het maximale succes en geluk uit je werk en leven te halen! De methode heb ik ontwikkeld voor mensen die ontevreden zijn met hun huidige situatie en het NU écht anders willen gaan doen. Cliënten werken o.a. als directeur, ondernemer, ZZP-er, manager, adviseur, management assistent of zijn na een onderbreking op zoek naar een nieuwe functie in het bedrijfsleven. Investeer in jezelf en bel mij voor een gratis kennismakingsgesprek!
Over mij Spee Coaching and Training.
Ik durfde mijn vorige leven en wie ik dacht dat ik was los te laten en koos voor wat écht bij mij paste. Dat voelde als een bevrijding, want ik ontdekte hoe krachtig het is om dicht bij mezelf te blijven.
Informatie over je coach.
2201: 14 Dec 17. Ik raad eenieder die persoonlijke ontwikkeling omarmt Sanne's' warmte en vermogen aan om in coaching tot de kern te komen van wat ons drijft en wat ons juist belemmert. Voor mij zijn de coachingwandelingen steeds weer pareltjes.
z11jongerencoaching 06-4493 8906.
Ik game liefst de hele dag, echt fantastisch. Ik wil later programmeur worden, maar nu zit ik met al dat huiswerk. Wanneer moet ik dat doen? Z11 vond voor mij een coach die mij leert hoe ik mijn tijd een beetje beter kan indelen.
Brinkman Coaching Over mij.
Mijn zoektocht naar zinvol werk en leven heeft mij geïnspireerd anderen te begeleiden in hun proces. In mijn visie gaan werk en leven hand in hand. Bewuste, positieve keuzes maak je door zowel je gevoel als je verstand te laten spreken. Ik geloof dat zelfinzicht en wezenlijk contact met jezelf de basis is om zelf sturing te geven aan wat jij wilt en verlangt in werk en leven. De liefde voor de natuur en sociaal bewustzijn zijn nog steeds belangrijk in mijn leven. Ook dans, muziek, beweging, genieten en humor. Openheid en respect vind ik belangrijk in het contact en in de samenwerking met anderen. In mijn bedrijf breng ik mijn kennis, passie, werk en levenservaring samen. Contact met me opnemen. Ervaringen van cliënten. Ik ben aangesloten bij de Nolon, Nederlandse orde voor loopbaanadviseurs, outplacement consultants en carriere coaches. Ik ben aangesloten bij de Vereniging Integrale Vitaliteitkunde, Beroepsvereniging voor professionele therapeuten en coaches. Bel of mail! of vast nummer: 024-3739638. Telefoon: 024-3739638 of 06-42097820. Erika Brinkman Brinkman Coaching Nijmegen Met gebouwd door: Numaga-Design, Nijmegen.

Contacteer ons