Op zoek naar andere naam voor coaching?

andere naam voor coaching
Tips om een goede bedrijfs of productnaam te bedenken en vast te leggen Marketingfacts.
Mooi artikel Mischa ik zou er nog aan toe willen voegen doe een check wat de naam in andere talen zou kunnen betekenen of lijkt het misschien op een woord in een andere taal waar je niet mee geassocieerd wil worden. geplaatst op 06-09-2010 om 1549.: De website domeinnaamdesk.nl geeft meer dan 100 handige combinatiewoorden en nuttige tips voor het vinden van een vrije domeinnaam c.q bedrijfsnaam.
leren handschoenen dames
Voor jezelf beginnen als coach, durf jij? Zet stappen met wandelcoach Het Coach Bureau.
Ik gun het je van harte om in 2012 te kiezen voor datgene wat voor jou echt belangrijk is. En nu echt! Je bent natuurlijk welkom in een van onze wandelcoach programmas bij mij of een van de andere coaches.
afkorting
Naam voor startende praktijk massage en coaching Bedrijfsnaam Brandsupply.
Ben op zoek naar een naam voor een praktijk. In de praktijk worden voetreflexmassages en ayurvedische lichaams massages gegeven alsmede coaching ook wandelcoach. het gaat om lichaam en geest in balans te brengen, drempels te verlagen en diep bij je innerlijke ik te komen.
Mediamarkt
Coaching Wikipedia.
5 Zie ook. Tallyho Coaching 1889. De term komt uit het Frans coche. Coach is het Franse en later rond 1500 Engelse woord voor een wagen om mensen te transporteren van de ene naar de andere plaats. Het besturen van een koets werd coaching genoemd.
Coach zoeken Coaching.nl.
In de rechterkolom kunt u de zoekresultaten filteren op naam, discipline, specialisme, werkgebied en kwalificatie of een combinatie van deze. Komt u er toch niet helemaal uit, wij helpen u graag de meest geschikte coach te vinden. Ga daarvoor naar de pagina de beste begeleiding. Uiteraard is dit advies gratis en geheel vrijblijvend! Sorteer op: Achternaam Beoordeling. Amsterdam het Gooi. Specialisten in de buurt. Zoek op Google Maps naar specialisten bij jou in de buurt. Ben je zelf professioneel coach of begeleider en wil je graag samenwerken met Coaching Nederland, klik dan op onderstaande button. Ik wil samenwerken. Coaching Nederland adviseert organisaties en andere betrokkenen bij de inkoop en kwaliteitsbewaking van coaching of andere begeleiding. Tel: 31 020-5112210. Een carrièrestap maken. Omgaan met stress. Groeien in mijn werk. Omgaan met verlies. Op zoek naar nieuwe wegen. Voor elk thema weet coaching Nederland de juiste professional.
wat is een life coach wat doet een lifecoach en opleiding Coachy.nl.
Versterking van de balans tussen de persoonlijke wensen en de relatie tot het werk en de wereld zich heen is het doel. Niet voor niets is juist deze vorm van coaching in opmars. Jong en oud vraagt zich af Is dit nu alles? Steeds eerder staan mensen stil bij vragen over de zin van het leven en ervaren ze een innerlijke onrust. Mensen voelen zich geleefd alsof niet zij zelf de keuzes maken. En twijfelen over hun keuzes, ze twijfelen over hun opleiding, hebben twijfels over carrière en partnerkeuze. Denk aan het dertigersdilemma. Opleiding tot life coach. In toenemende mate worden opleidingen aangeboden tot life coach. Net als bij andere coachopleidingen ben je in de eerste plaats zelf onderwerp van de ontwikkeling.
Weg met de term coach!: Tijdschrift voor Coaching.
Leuk om te zien dat m'n' stuk zoveel reactie oproept, zowel positief als kritisch. Ik denk net als Frank ook dat er niet voor iedereen een bloeiende coachpraktijk is weggelegd, daarom is het ook goed te kijken wat het is dat je bewerkstelligt bij je klanten, want juist dan ga je wellicht ook andere manieren ontdekken om dat te bereiken.
Een goede naam voor je praktijk.
De aandachtsspanne van mensen de afgelopen 13 jaar gedaald van 12 naar 8 seconden Tijdschrift voor marketing. Dat is een seconde minder dan de aandachtsspanne van een goudvis. Mensen zie bij de naam Massagepraktijk Zen in één oogopslag dat het gaat om een massagepraktijk. Belangrijk is dat je wel na blijft denken over je toekomst plannen. Geef je bijvoorbeeld op dit moment stoelmassages dan kun je overwegen om je praktijk Stoelmassagepraktijk Zen te noemen. Maar wanneer je over een aantal jaar besluit om ook andere massages aan te bieden dan kom je in de knoop met je bedrijfsnaam.

Contacteer ons