Zoeken naar leren coachen

leren coachen
Libris Leren Coachen Basisboek theorie en methode, Marinka van Beek; Ineke Tijmes.
Leren coachen is bestemd voor mensen die zich de methodiek van het coachen eigen willen maken: leidinggevenden, personeelsmanagers, opleiders en mensen die collega's' in mensgerichte beroepen willen coachen. Het boek is ook geschikt voor externe coaches en kan eveneens worden gebruikt in studies en opleidingen.
coachen
Basiscursus coachen Windesheim.
Jouw leervraag en praktijksituatie staan centraal. We stemmen eerst inhoud en leren op elkaar af, daarna gaan we verder met de basisbeginselen van het coachen. Je oefent ze én je gaat er concreet mee aan de slag op je werk.
coachend
Talentontwikkeling.
Je wilt zicht krijgen op je kwaliteiten als coach en kunnen coachen op potentieel en talent. Je wilt leren hoe iemand in beweging komt vanuit intrinsieke motivatie. Je wilt je netwerk uitbreiden en leren van andere talentcoaches. Lees meer over het coachingstraject.
herbalife coach
Leren coachen Centrum 1622.
2 dagen Bijeenkomsten. 2 x 7 uur Ja, ik heb interesse Doelstellingen leren coachen. Kennismaken en oefenen met de methode Coaches voor leerlingen. Als je graag coach wilt worden voor een Haagse leerling uit het voortgezet onderwijs, dan volg je vooraf een tweedaagse training.
coachen
Coachen.
Omgaan met macht. U bent hier: Home Functioneren Professionele vaardigheden Coachen. Coachen houdt in dat je een medewerker, collega of team coachee of coachees helpt werkgerelateerde doelen te verwezenlijken en zich verder helpt te ontwikkelen. Als coach help je de ander leren.
leren
Footer.
leren
Leren coachen Van Beek, Tijmes 9789024402458 Businezz.
Door het hele boek wordt meer aandacht besteed aan de persoon van de coach, met name in het laatste hoofdstuk over verantwoord coachen. Leren coachen is bestemd voor mensen die zich de methodiek van het coachen eigen willen maken: leidinggevenden, personeelsmanagers, opleiders en mensen die collegas in mensgerichte beroepen willen coachen.
coachen
Samenvattingen boek Leren" coachen" Marinka van Beek, Ineke Tijmes ISBN: 9789024402458 Stuvia.
De samenvattingen zijn door studenten zelf geschreven, waardoor je de inhoud van het boek nog beter kunt begrijpen. Denk aan uitleg over coachen, Samenvatting Leren coachen basisboek van Marinka van Beek en Ineke Tijmes, Methodiek coachen, Marinka van Beek, Leren coachen, Ineke Tijmes, Economie management coaching coachen coach minorcoaching lerencoachen basiscoachen.
leren coachen

Contacteer ons