Resultaten voor persoonlijke coaching

persoonlijke coaching
Training: Persoonlijke coaching Springest.
Als je last hebt van klachten zoals angst, onzekerheid, bloosangstlichte, depressie, paniekaanvallen of andere psychische klachten dan is persoonlijke coaching de aangewezen methode om dit aan te pakken. Tijdens een drietal sessies lossen we met krachtige technieken je problemen op.
Persoonlijke coaching Humalaya.
In vijf à zes gesprekken van ongeveer anderhalf uur gaat de coachee op zoek naar de antwoorden in zichzelf. De coachee is daarbij leidend en verantwoordelijk voor zijn of haar eigen denken, voelen en handelen. De coachee bepaalt ook het tempo waarin de coaching verloopt. Naast persoonlijke coaching bieden we ook teamcoaching aan.
Persoonlijke coaching.
Training persoonlijke effectiviteit. Training persoonlijke effectiviteit. Binnen coaching kunnen alle werkgerelateerde vragen aan bod komen waar een coachee aan wil werken. AVOP beantwoordt die vragen middels professionele een-op-eenbegeleiding. De coach ondersteunt de coachees vanuit gelijkwaardigheid en met behulp van verschillende methodieken bij het vergroten van hun effectiviteit in de werkcontext.
Persoonlijke begeleiding, supervisie en coaching Phoenix Opleidingen.
En ben je benieuwd wat voor inzichten Systemisch Werken jou hierbij kan verschaffe Lees meer. Persoonlijke begeleiding, supervisie en coaching. Voor informatie over individuele begeleiding, supervisie en coaching kun je contact met ons opnemen met ons secretariaat op telefoonnummer 030 271 13 83 of via het contactformulier hiernaast.
Persoonlijke Coaching Praktisch en doelgericht MetaCom.
Persoonlijke Coaching helpt je je uit de comfortzone te bewegen en te werken naar een duurzame verandering. De coaching richt zich zowel op je gedrag, je kwaliteiten, je overtuigingen en kernwaarden, je identiteit en hetgeen zin geeft aan de verandering.
Persoonlijke coaching JP Werkrevisie.
Over JP Werkrevisie. Home Loopbaandiensten Coaching Persoonlijke coaching. EN MEER ZELFBEWUSTZIJN. Onze persoonlijke coaching ondersteunt je bij vraagstukken in het werk, binnen jouw loopbaan en in je privéleven. Vaak gaat het om wensen die al langer bestaan, zoals zelfbewuster kunnen optreden, beter communiceren, vinden van de balans tussen werk en privé of het signaleren en hanteren van stress.
Coaching, Janine van Empel ervaringsgericht Persoonlijk Coach Hoorn.
Een dieper inzicht in je gedrag is nodig om een oud ingesleten patroon om te buigen om het werkelijk anders te kunnen doen. 50, vrijblijvend intake kennismakingsgesprek van 45 min. Een éénmalige inzichtgevende sessie., een coaching traject of skype coaching.
Coaching Qredits.
Qredits helpt ondernemers bij het succesvol starten van en investeren in hun bedrijf. We bieden kennis door middel van coaching en trainingen voor ondernemers én we verstrekken bedrijfskredieten tot 250.000. Ons doel is om dromen van ondernemers mogelijk te maken.

Contacteer ons