Resultaten voor lyon

lyon
Lyon.
Ontdek Lyon Externe link. Vind een accomodatie in Lyon Externe link. Evenementenkalender Lyon Externe link. FACEBOOK Only Lyon Externe link. FLICKR My only Lyon Externe link. YOUTUBE Lyon tourisme Externe link. Met het vliegtuig.: Air France-KLM en Easyjet verzorgen rechtstreekse vluchten tussen Amsterdam en Lyon.
bruxelles charleroi airport
Lyon Wikipedia.
Het hoofdkantoor van de bank, Tour du Crédit Lyonnais, in de zakenwijk La Part-Dieu in het oosten van Lyon wordt wegens zijn vorm Le Crayon potlood genoemd. Daarnaast heeft Lyon een belangrijke vestiging van het farmaceutische bedrijf Aventis; het hoofdkantoor van een van de voorgangers van het bedrijf, Rhône-Poulenc, was al in Lyon gevestigd.
restaurants
Lyon Gids Toerisme Recreatie.
Vlakbij de hoofdstad van de regio Rhône-Alpes, het ideale startpunt voor een bezoek aan Lyon en de Beaujolaisstreek De camping de Lyon ligt in Dardilly, vlakbij Lyon, in het departement Rhône. De camping de Lyon is ideaal gelegen voor mensen.
hotel leonardo brugge
Accueil Ville de Lyon.
Inscrivez-vous à nos newsletters. Page Facebook Ville de Lyon xml version1.0? Page Twitter de la Ville de Lyon xml version1.0? Page Instagram de la Ville de Lyon xml version1.0? Page Youtube de la Ville de Lyon xml version1.0? Plan du site.
bruxelles charleroi airport
Toerisme in Lyon 2018 Beoordelingen TripAdvisor.
Verken deze geschiedenis in Vieux Lyon een van de grootste Renaissance-buurten van Europa en de twee Romeinse amfitheaters van Lyon waar tegenwoordig nog steeds popconcerten worden gehouden. Het is geen wonder dat Lyon populair is bij reizigers, met zijn dynamische universiteit, eersteklas winkels, antiekmarkten, bruisende theater en muziekfestivals en diverse interessante musea, zoals het internationale poppenmuseum en het museum van miniaturen en filmsets.
shuttle bus charleroi
Kaart Lyon: waar ligt Lyon?
Zoek hotel op kaart. Goedkoop auto huren. Kaart van Lyon: waar ligt Lyon? Wat is de ligging van Citytrip Lyon? Ontdek alle info én bezienswaardigheden op een kaart? Lyon 3 dagen met TGV en ontbijtbuffet. Verblijf in hotel 3 met ontbijt.
restaurants
Lyon citytrip en reisinfo Take-A-Trip.
Hoofdstad van de gastronomie. Bij de meeste toeristen is Lyon berucht om de monsterfiles die er elke zomer opnieuw staan. Op weg naar bestemmingen in Zuid-Frankrijk en Spanje beseffen veel toeristen niet dat het wondermooie Lyon best een bezoekje waard is.
restaurant knokke
Citytrip Lyon: waarom je hier op weg naar het zuiden echt eens moet stoppen.
Liefst twee rivieren stromen door Lyon, waardoor de stad eigenlijk in drie stukken is opgedeeld. De Rhône splitst zich op en vormt een zijrivier, de Saône, die vanuit Lyon een eigen koers volgt. Tussen de twee rivieren ligt Presqu'île, een eilandje waar Lyon het meest tot leven komt.
restaurants

Contacteer ons